Hoog rendement Warmte/Koude opslagsystemen (WKO)

Gezond klimaat

Een gezond en aangenaam binnenklimaat verhoogt de productiviteit en draagt bij aan het comfort in gebouwen. Met het GeoClimate® systeem verhoogt u het niveau van uw binnenklimaat en bespaart u op uw exploitatiebudget. Zo verdient u de extra investeringen al binnen enkele jaren terug.

De verhoging van de zeewaterspiegel, hevigere weersomstandigheden of gaten in de ozonlaag. Iedere dag worden we geconfronteerd met de gevolgen van het slordige gebruik van de grondstoffen die de aarde ons biedt. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven, instanties en particulieren die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen en investeren in duurzame oplossingen voor hun behoeften, bijvoorbeeld in een GeoClimate® systeem. 

Op deze manier draagt u bij aan het reduceren van het gebruik van fossiele brandstoffen en hiermee levert u een bijdrage aan het in stand houden van onze aarde. De besparingen en subsidies zorgen voor terugverdientijden tussen de 5 en 8 jaar. Hierdoor levert duurzaam ondernemen u uiteindelijk ook geld op.

 

Direct inzicht in uw investering en rendement met onze gratis online rekentool: